Klik hier om te bekijken in uw browser

Met tien jaar kennis en ervaring in netwerkbeveiliging kondigt Eaton met trots de lancering van haar tweede generatie Industriële Ethernet beveiligingsoplossing, 9202-ETS MTL Tofino™, aan, als onderdeel van de Crouse-Hinds-portfolio.

De nieuwe 9202-ETS is zoveel meer dan een firewall. Het heeft de aanpak van het beheren van systeem cybersecurity radicaal veranderd door de introductie van 'Enforcer modules' voor populaire Industrial Control System-protocollen.  Hiermee ontstaat een 'defence in depth' architectuur welke voldoet aan de definitie van 'zone' en 'conduit' vastgelegd in de IEC 62443 standaard.

Wat is er nieuw?
De 2de generatie Tofino is eenvoudig te installeren in vergelijking met andere systemen. Het bevat de configuratiesoftware om industriële netwerken te beschermen tegen kwetsbaarheden in cybersecurity. Het maximaliseert up-time en procesbeschikbaarheid en beschermt tegen een cyber aanval.

  • Een robuuste metalen behuizing, ontworpen voor ruwe industriële omgevingen
  • Interfaces vanaf de voorzijde toegankelijk, voor gemakkelijke installatie en onderhoud
  • Gratis configuratiesoftware met ingebouwde firewallsjablonen voor snel opstarten
  • Standard ingebouwde Firewall, Event Logger en NetConnect LSMs
  • Nieuwe LSM's zoals Ethernet/IP-enforcer voor diepe pakketinspectie van dit populaire industriële protocol
  • NetConnect LSM voor veilige netwerkconfiguratie van de 9202-ETS
  • Verhoogde garantie - nu tot 5 jaar

Met meer dan 40 jaar ervaring in ruwe, gevaarlijke en industriële omgevingen en een wereldwijd verkoop- en supportnetwerk kunt u op Eaton rekenen als een vertrouwde leverancier voor al uw netwerkbeveiligingsbehoeften.

Voor meer informatie stuur ons een e-mail of bezoek onze website.